Aanmelden alternatieve kruidnotenactie

Alternatieve Kruidnotenacties

Al 26 jaar organiseert ZOA de kruidnotenactie!

Basisschoolleerlingen gaan langs de deuren, bedrijven geven hun medewerkers en relaties kruidnoten cadeau en via diverse particuliere verkoopkanalen vinden ZOA kruidnoten hun weg naar de liefhebbers. Allemaal om geld in te zamelen voor de mensen die getroffen zijn door de gevolgen van natuurrampen en gewapende conflicten. Dit jaar doen we dat nét even anders en kunt u helaas geen kruidnoten bij ons bestellen. Maar wees niet bang, u kunt nog steeds genieten van de enige echte ZOA kruidnoten!

Als school kunt u ZOA steunen door mee te doen aan ‘Raad het Recept’.

Tijdens een interactieve digitale gastles laten we de leerlingen van de bovenbouw zien hoe ze kruidnoten kunnen bakken. Maar het recept is niet compleet! Eén van de ingrediënten ontbreekt en gaan de leerlingen raden door middel van het oplossen van puzzels. Zijn ze de snelste van het land? Dan winnen ze een mooie prijs!  Na de gastles gaan de leerlingen op pad om het geheime recept te delen met familie, vrienden, buren en kennissen. In ruil voor een gift aan ZOA ontvangt de donateur een receptenboekje met 10 heerlijke recepten, waaronder natuurlijk het recept van de enige echte ZOA kruidnoten!

Meld je hier aan om mee te doen met ‘Raad het Recept’.

Als bedrijf of ondernemer kunt u ZOA steunen met ‘de Kruidnotenkaart’.

Veel bedrijven en ondernemers verblijden hun medewerkers en relaties met ZOA kruidnoten. Zo snijdt het mes aan twee kanten; door het kopen van kruidnoten steunt u het werk van ZOA en verrast u uw relaties en personeel met een blijk van waardering. Dit jaar heeft ZOA speciaal hiervoor ‘de Kruidnotenkaart’ ontwikkeld.

Door het sturen van deze kaart laat u op een originele manier weten dat er dit jaar geen kruidnoten zijn. Maar niet getreurd! De ontvanger van de Kruidnotenkaart kan nog steeds genieten van heerlijke ZOA kruidnoten. De unieke kaart bevat namelijk het recept!

Bestel hier de kruidnotenkaarten.

Ook genieten van ZOA kruidnoten?

Ontvang hier het recept van onze (h)eerlijke kruidnoten en steun daarmee het werk van ZOA. En dat niet alleen! Het ZOA receptenboekje bevat nog 9 originele recepten om lekker van de genieten.

Geniet van je Gift!