Periodiek schenken: Meer geven zonder dat het jou meer kost!

Investeren in méér hulp voor slachtoffers van rampen en conflicten zonder dat het je meer kost? Met een periodieke schenking wordt jouw trouwe steun aan ZOA beloond met een belastingvoordeel.

Bij een periodieke schenking leg je jouw gift schriftelijk vast voor een periode van minimaal 5 jaar. Daarmee zorg je ervoor dat ZOA haar werk nog jaren kan voortzetten. En dat is van levensbelang voor mensen die alles kwijt zijn als gevolg van een oorlog of natuurramp.

Ook de Belastingdienst weet jouw vertrouwen op waarde te schatten: als je kiest voor een periodieke schenking, wordt je gift namelijk beloond met een fiscaal voordeel. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kan dit voordeel oplopen tot maar liefst 43 procent. Hoe je dit belastingvoordeel benut bepaal je zelf. Je kunt het voordeel zelf houden of investeren in meer hulp. Waar je ook voor kiest: het kost jou geen cent extra!

Benieuwd wat een periodieke schenking jou kan opleveren? Bereken hier het belastingvoordeel voor jouw situatie.

Een periodieke schenking afsluiten?

Wilt u ook een periodieke schenking afsluiten? Dat kan door het invullen van ons speciale formulier. Deze kunt u aanvragen via het formulier op deze pagina of onderaan deze pagina downloaden. Aan het afsluiten van een periodieke schenking zijn geen kosten verbonden.

Liever eerst meer informatie ontvangen over een periodieke schenking? Vraag dan gratis ons informatiepakket aan via het formulier of neem contact op met één van onze medewerkers via info@zoa.ngo of telefoonummer 055 – 36 63 339. We helpen u graag!