Bestelpagina Kruidnotenkaarten

Bestelpagina kruidnotenkaarten

Leuk dat u interesse heeft om het geheime recept van onze kruidnoten met uw relaties en/of medewerkers te delen.

Op deze pagina kunt u de ‘Kruidnotenkaarten’ bestellen en zo het werk van ZOA wereldwijd ondersteunen. Een voorbeeld van de kaart wordt hiernaast getoond.

Hoe het werkt

Als gevolg van de coronaontwikkelingen hebben we helaas moeten besluiten dit jaar geen kruidnoten te verkopen. Dat betekent niet dat u niet kunt genieten van onze heerlijke kruidnoten… We zijn bereid het geheime recept van de ZOA kruidnoten met u te delen, zodat u uw relaties en/of medewerkers toch kunt verrassen met originele ZOA kruidnoten.

Hiervoor hebben we ‘De Kruidnotenkaart’ ontworpen. Deze kunt u bij ons kopen en versturen naar uw relaties en/of medewerkers. Op deze manier laat u hen weten dat er dit jaar geen kruidnoten zijn, maar dat uw steun aan ZOA, zeker in deze tijd, ook onmisbaar blijft.

Door middel van de kaart kan de ontvanger in het bezit komen van het ZOA receptenboekje. Dit boekje bevat 10 heerlijke recepten, waaronder natuurlijk het recept van de enige echte ZOA kruidnoten!

Het zou geweldig zijn als u op deze manier wilt bijdragen en uw relaties toch een originele Sinterklaas-groet kunt sturen.

Deze dubbele kaarten met enveloppe koopt u per set van 10 stuks voor 25 euro, en kunt u via onderstaande bestelformulier bij ons bestellen. De kaarten zijn binnen 3 werkdagen in huis.

Uw bestelling