ZOA Business Event

Meer informatie en aanmelden

Kijk nu en lees verder voor meer informatie!

Ik meld mij aan voor het ZOA Business Event

  • Vergeet niet om deze pagina door te geven aan uw zakelijke introducés, zodat ook zij zich kunnen aanmelden voor het exclusieve ZOA Business Event!

De sprekers

Gert-Jan-Segers
Gert-Jan Segers
“Betekenisvol ondernemen vanuit politiek oogpunt”

De hoofdspreker van deze middag is niemand minder dan Gert-Jan Segers. Hij is Fractievoorzitter in de Tweede Kamer voor de ChristenUnie en de politiek in gegaan omdat hij op deze manier handen en voeten wil geven aan het christelijk geloof. “Christelijke waarden vragen erom praktisch vertaald te worden!”


Piet Mars

Piet Mars
“Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen”

ZOA biedt ondernemers de mogelijkheid om direct een project te ondersteunen middels een partnerschap. Een ondernemer die al jarenlang op deze manier betrokken is bij ons werk, is Piet Mars. Hij is oprichter van AFAS Software. “De reden dat we regelmatig met ZOA samenwerken is omdat ZOA veel mooie en duurzame projecten biedt zoals een landrechtenproject in Uganda. Echt een project wat op de lange termijn veel impact heeft.”


 Margreet Noordhof
Margreet Noordhof
“Talentvol investeren”

Margreet Noordhof is Coördinator Goede Doelen bij het bedrijf Vreugdenhil Dairy Foods. Zij verbonden zich onder andere onlangs aan het Milky Gari schoolvoedingsproject van ZOA in Liberia. Het bedrijf Vreugdenhil ziet omzien naar onze naasten als een opdracht. Margreet vertelt: “Vanuit de kracht van onze onderneming willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het welzijn en de welvaart van de samenleving. Door de programma’s van ZOA zijn wij in staat om daar invulling aan te geven.”

MV

Martin Visscher
“Geven is ontvangen: een persoonlijke ervaring.”
Martin was de afgelopen 18 jaar als directeur/eigenaar verbonden aan rentmeesterskantoor Noorderstaete rentmeesters. Als sociaal ondernemer gaf hij op geheel eigen wijze invulling aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap. Tijdens een van zijn reizen raakte hij betrokken bij een ZOA project met als gevolg dat hij nu als Manager Zakelijke Relaties bij ZOA ondernemers uitdaagt en motiveert invulling te geven aan Betekenisvol Ondernemerschap. Martin is dus tevens uw contactpersoon bij ZOA.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheid om kansen door te geven in samenwerking met ZOA? Klik dan hier 


Klik hier voor het volledige Programma van dit event


Andries in artikel 8231024

 

Andries Knevel
Dagvoorzitter

Dit event zal nog inspirerender worden door de bezielende leiding van niemand minder dan Andries Knevel die zich als dagvoorzitter inzet om het evenement voor alle bezoekers een succes te maken.

 


cropped LOGO NEW CCO WEB

Catching Cultures Orchestra
Muziek
De muziek die deze middag/avond zal kleuren wordt verzorgd door Catching Cultures. Een geweldig orkest dat gekenmerkt wordt door diversiteit en muzikaliteit. Kijk voor meer informatie op: www.catchingculturesorchestra.nl


 

Waarom een Business Event?

image 2018 10 04
Voor ondernemers zoals zij
. Lees hier het verhaal van Benu.
Tijdens het ZOA Business Event willen wij het belang laten zien van betekenisvol ondernemen en handvatten bieden hoe u als ondernemer kansen door kunt geven. Wilt u zich direct aanmelden? Doe dat dan nu hieronder. Eerst nog wat meer informatie over de daginvulling en de sprekers? Lees dan nog even verder!
Foto: Margreet Noordhof