Gastdocent basisonderwijs

Vind je het leuk om een verhaal te houden voor een groep kinderen? Kun je creatief en flexibel inspelen op hun vragen en opmerkingen? Kan je daarnaast kinderen enthousiasmeren om aan de slag te gaan met een actie van ZOA? Word dan gastlesdocent!

Ieder jaar zijn er diverse enthousiaste leerlingen die zich inzetten voor één van onze projecten door mee te doen aan één van onze acties of evenementen. Denk bijvoorbeeld aan Wandelen voor Water of de kruidnotenactie. Als voorbereiding daarop bieden we hen een gastles aan.

Tijdens de gastlessen staan thema’s als water en sanitatie, voedselzekerheid en onderwijs centraal. De leerlingen leren meer over ons werk en ontdekken wat zij kunnen doen om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Iets voor jou?
Heb je affiniteit met het onderwijs en vind je het leuk om een dag mee te helpen als gastdocent? Dan zijn we op zoek naar jou! Als voorbereiding op de gastles bieden we je een training aan op ons kantoor in Apeldoorn, net als een vergoeding voor de gemaakte kosten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een positieve, christelijke instelling hebt en je herkent in de doelstellingen van ZOA.

Meer weten over deze functie? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer!