Hoop doet leven

Ook in 2018 laten we vluchtelingen niet in de steek.

Oorlog in Jemen, hongersnood in Afrika, hevig terreurgeweld in Nigeria, zware overstromingen en aardverschuivingen in Azië… 2017 was een rampjaar.

Van de ene op de andere dag kregen miljoenen mensen ineens te maken met de gevolgen van een natuurramp of gewapend conflict. Dankzij de steun van onze donateurs kon ZOA het afgelopen jaar snel in actie komen om te helpen in noodsituaties. Maar ook op diverse plaatsen in de wereld werken aan wederopbouw, zodat mensen na een ramp weer kunnen bouwen aan hun toekomst.

Helaas is 2017 niet een boek dat we tevreden kunnen sluiten. Ook in 2018 zijn vele gevluchte gezinnen afhankelijk van onze steun. Vanuit onze christelijke overtuiging wil ZOA voor hen klaar staan en omzien naar onze naasten in nood. Onze hulp geeft mensen weer hoop. Hoop op terugkeer, op hereniging met familie of op een nieuw bestaan.

Geef een teken van hoop

ZOA gelooft dat hoop doet leven. En dat is minstens zo belangrijk als voedsel, water, onderdak of scholing. Met jouw hulp laten we ook dit jaar vluchtelingen er niet alleen voor staan. Maak jij ons werk mogelijk met een gift?

Geef een gift