Houd Moed! Pakket

Houd Moed!

Houd Moed! is het thema voor de komende kerstcampagne van ZOA. Aan het einde van een bewogen jaar willen we elkaar met deze boodschap bemoedigen: de mensen in Nederland, de kwetsbare mensen in crisisgebieden en onze medewerkers in het veld.

Samen kerk zijn in coronatijd is immers een uitdaging. Dan is het juist zo fijn om elkaar – familie, gemeenteleden, vrienden, buren, etc. – een hart onder de riem te steken en een bemoediging te sturen.

Allen die uw hoop vestigt op de HEER: wees sterk en houd moed - Psalm 31:25

Op deze pagina leest u meer over de inhoud van het Houd Moed! pakket en kunt u het pakket aanvragen.

Het pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. ‘Houd Moed!’ kaartsetjes
  Deze kaartjes zijn bedoeld om elkaar in deze periode – waarin er weinig ontmoeting is – als gemeenteleden te bemoedigen. Uiteraard kunt u deze kaartjes ook naar familie, vrienden, buren sturen te bemoediging.
  U kunt deze kaarten aanvragen per 50 sets. Éen set kaarten bevat 3 unieke kaarten. Per 50 sets wordt er een bijdrage van 10 euro gevraagd om met name de verzending te bekostigen. Hieronder kunt een voorbeeld van de kaartjes zien.Set 1 Licht
 2. Kinderslinger met de tekst ‘Houd Moed!’
  Deze slinger kan online gedownload worden. Een prachtige slinger om te gebruiken voor het kinderwerk of om door kinderen thuis te laten maken. Hang hem voor het raam en bemoedig mensen in de buurt!
 3. Powerpoint presentatie, digitale poster etc.
  Wanneer u het ‘Houd Moed!’ kerken pakket bestelt, vragen wij uw kerk om onze actie onder de aandacht te brengen bij de gemeenteleden. Aangezien dat dit jaar niet kan door middel van een fysieke poster, bieden wij online materiaal aan.

De levertijd is afhankelijk van onze voorraad. Heeft u hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Bestelformulier Houd Moed! pakket