Help de slachtoffers van de aardbevingen op Lombok

Het noordelijke deel van het Indonesische eiland Lombok is de afgelopen weken getroffen door zware aardbevingen. De ravage is enorm en kostte tot nu toe al honderden mensen het leven. Veel overlevenden zijn alles kwijt en hebben dringend hulp nodig.

ZOA-medewerkers zijn onderweg naar Lombok om de eerste hulp te verlenen. Hulp is snel nodig in het district Bayan. Dat is het noordelijk deel van Lombok, waar ook het epicentrum van de aardbevingen is. Ter plekke slaan we de handen ineen met lokale organisaties, partners en kerken. We hebben dringend jouw hulp nodig om snel te kunnen voorzien in de eerste behoeften zoals onderdak (tenten), warme dekens en toiletten.

Help mee! Doneer nu voor de slachtoffers van de aardbevingen op Lombok.  Voor bijvoorbeeld €40,- help je al een gezin van vijf personen met onderdak in een stevige tent en warme dekens. Hoeveel gezinnen help jij?

Doneer nu

ZOA werkt tijdens deze noodhulpactie nauw samen met de andere leden van het Christelijk Noodhulpcluster (Dorcas, EO Metterdaad, Red een Kind, Tear en  Woord en Daad) en de Integral Alliance.

De verwoesting op Lombok in beeld

Publicaties en downloads