Houd Moed! Mondkapjes

In deze onzekere tijden heeft iedereen behoefte aan wat bemoediging. Helaas kunnen we elkaar momenteel niet bemoedigen door een glimlach of een knuffel. Daarom hebben we iets anders bedacht: Bestel onze ‘Houd Moed!’ mondkapjes en verspreid een positieve boodschap!

Met deze mondkapjes bemoedig je niet alleen degenen om je heen, maar ook mensen in crisisgebieden. De helft van de opbrengst gaat namelijk naar het Corona Noodhulpfonds, waarmee we mensen in crisisgebieden helpen ook veilig te blijven voor het coronavirus. Bijvoorbeeld mensen in een vluchtelingenkamp in Irak, die geen toegang hebben tot hygiëne-items zoals zeep. Of gezinnen van gevluchtte dagloners uit Venezuela, die door de lockdown geen werk en daarmee geen eten kunnen krijgen.

Ga veilig over straat met een goed gevoel! Bestel het mondkapje direct via onderstaand formulier. De zandkleurige mondkapjes zijn inmiddels uitverkocht.

  • Totaal inclusief verzendkosten:
  • Prijs: € 0,00

De prijs per mondkapje is 10 euro inclusief verzendkosten. De mondkapjes worden binnen vijf werkdagen naar je verstuurd.

De mondkapjes zijn gemaakt van Oeko-tex 100 gecertificeerd katoen. Hierdoor zitten de mondkapjes comfortabel. De mondkapjes kunnen gewassen worden op 60 graden en vervolgens opnieuw gebruikt worden.