Naastenliefde kent geen grenzen

In onze gebroken wereld zijn meer mensen dan ooit op de vlucht. Velen leven al jarenlang in ellendige omstandigheden en op veel plekken lijkt de situatie uitzichtloos. Maar ZOA legt zich hier niet bij neer. 

Naastenliefde kent wat ons betreft geen grenzen: overal ter wereld helpen we slachtoffers van natuurrampen en oorlogen. Dat begint met noodhulp, maar ook daarna blijven we totdat mensen op eigen kracht verder kunnen.

Zo helpen we de meest kwetsbaren in Syrië en werken we aan wederopbouw in Congo. Daarnaast zijn we sinds kort ook actief in Colombia, waar bijna anderhalf miljoen vluchtelingen uit Venezuela lijden onder een schrijnend gebrek aan water er voedsel.

Ja, ik help mee

Doneer een noodpakket

We stemmen onze hulp zorgvuldig af op de situatie ter plekke. In Colombia bevat een noodpakket bijvoorbeeld water en voedsel, terwijl er in Congo veel meer behoefte is aan landbouwtrainingen en gereedschap. Zo helpen we in elk gebied mensen met wat voor hen het meest nodig is. Voor bijvoorbeeld €40,- geef je al een noodpakket! Help je mee?

noodpakketinfographic