Nalatenschap

Wat laat u na, als u er niet meer bent?

Overal ter wereld zijn mensen op de vlucht. Zij zoeken dagelijks naar een bestaan, met alle onzekerheid die daar bij komt kijken. Welke toekomst wacht er op hen? Zij verdienen steun om weer een zelfredzaam leven op te bouwen. U kunt uw kwetsbare naasten hoop geven, óók als u er niet meer bent!

Als u komt te overlijden, dan blijven er bezittingen achter. Een woning bijvoorbeeld, maar ook spullen en spaargeld. Hoe u uw bezittingen verdeelt, dat legt u vast in een testament. Misschien wilt u iets nalaten aan familie, de kerk of een goed doel. Wilt u dat uw idealen ook ná uw leven voortbestaan? Dan kunt u ZOA in uw testament opnemen.

Door ZOA op te nemen in uw testament, geeft u mensen in ramp- en conflictgebieden kans op een toekomst. Een prachtig, blijvend teken van hoop!

Mevrouw Hoogendoorn steunt het werk van ZOA óók na haar leven, via haar testament.

 

Als iemand zo armlastig is, zonder perspectief, die zich nergens thuis voelt. Dan moet je die toch juist helpen?"

Ontvang gratis de brochure ‘Goed nalaten’
Wilt u weten hoe u vluchtelingen blijvend kunt steunen, als u er straks niet meer bent? In onze brochure ‘Goed Nalaten’ leest u er meer over. Vraag een gratis brochure aan via y.pater@zoa.ngo of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Meer weten?
We vertellen u graag hoe uw nalatenschap het leven van mensen in nood kan veranderen. En op welke manieren u kunt nalaten aan ZOA. We nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek met Yolenta Pater: y.pater@zoa.ngo of 06-55830718.

  • Vraag vrijblijvend onze brochure “Goed Nalaten” aan