One, Two, Tree!

Gelukkig is het onderwijs in Nederland voor iedereen toegankelijk en wordt het gefinancieerd door onze overheid.  In Uganda is dat wel anders, daar kost naar school gaan veel geld. Als het al een school genoemd mag worden: veel kinderen krijgen les onder een boom. Om hier iets tegen te doen heeft ZOA de actie One, Two, Tree ontwikkeld. Doet jouw school komend schooljaar ook mee?

De school krijgt een compleet lespakket waarin hoofdpersonen Ebo en Melody de kinderen meenemen naar Uganda. Jouw leerlingen vergelijken hun wereld met die van Ebo en Melody en komen in actie. Ze krijgen net als de kinderen in Uganda les onder een boom en laten zich hiervoor sponsoren door familie, vrienden en buren. Zo halen ze zelf geld op voor hun leeftijdsgenoten in Uganda.

Wanneer: schooljaar 2017/2018
Voor wie: Leerlingen van groep 1 t/m 8

Er zijn vier verschillende lespakketten voor zowel onderbouw als bovenbouw. Ook is er een speciaal themapakket dat tijdens dankdag gebruikt kan worden.

Meedoen?
Klik hier om jouw school aan te melden voor One, Two, Tree. Meer weten over de actie? Neem dan contact op met Rosanne Kniep of mail naar onetwotree@zoa.nl.