Help slachtoffers van de overstromingen in Zuidoost-Azië

Waar bijna 45 jaar geleden ZOA’s werk begon, is nu opnieuw de hulp hard nodig. Door de zware moessonregens in Zuidoost-Azië zijn hevige overstromingen en aardverschuivingen ontstaan. Miljoenen mensen zijn hun huis ontvlucht naar een veilige plek. 

Dit jaar zijn de moessonregens zwaarder dan andere jaren. De grote hoeveelheid water richt met name in India en Bangladesh veel schade aan. Complete dorpen staan onder water en veel huizen zijn verwoest. In één klap zijn mensen alles kwijt.

Ook in Myanmar, waar ZOA actief is, zorgen aardverschuivingen voor veel problemen. Doordat onder andere veel landbouwgrond is verwoest dreigt er op korte termijn een tekort aan voedsel te ontstaan. Hulp is dan ook hard nodig.

Help de slachtoffers van de overstromingen

ZOA komt daarom samen met het Christelijk Noodhulpcluster in actie om te helpen. Vooral voedsel, onderdak en schoon drinkwater zijn dringend nodig. Om dit mogelijk te maken vragen we om jouw steun. Wil jij ons helpen met een gift? Met jouw betrokkenheid help je slachtoffers van de overstromingen in Azië.

Het Christelijk Noodhulpcluster werkt voor deze actie samen met Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA.