Prachtvrouwen

Steun vrouwen in crisisgebieden en ontvang een tas cadeau!

Wat doe je als je uit huis verdreven bent? Als je man is omgekomen? Of als je verkracht bent door rebellen en je daarna door je eigen familie verstoten bent? Door oorlog en terreur staan duizenden vrouwen in crisisgebieden er plotseling alleen voor. Met Prachtvrouwen wil ZOA hen helpen.

Prachtvrouwen is een community van ZOA van vrouwen vóór vrouwen. Samen staan vrouwen namelijk sterk! Daarom brengt ZOA vrouwen in crisisgebieden samen in speciale vrouwengroepen, waarin we de vrouwen met vaktrainingen en coaching helpen om weer zelfredzaam te worden. En moedigen we hen aan om er voor elkaar te zijn.

Via Prachtvrouwen daagt ZOA jou en andere vrouwen ook uit om voor elkaar klaar te staan en elkaar te bemoedigen, te inspireren en te ontmoeten. Zowel hier in Nederland als in crisisgebieden. Van een gezamenlijke bijbelstudie tot het steunen van onze projecten; op deze site vind je verschillende opties en ideeën.

Steun Prachtvrouwen en ontvang een tas cadeau!

Gun jij vrouwen in crisisgebieden ook de kans op een nieuwe start? Steun dan het werk van ZOA met een gift om deze projecten mogelijk te maken. Bovendien ontvang je nu bij een minimale gift van € 25,- tijdelijk deze gave Prachtvrouwentas cadeau!

Doneer nu