Prachtvrouwen

Steun vrouwen in crisisgebieden en ontvang een tas cadeau!

Prachtvrouwen is een community van ZOA die vrouwen over de hele wereld met elkaar in verbinding wil brengen. Omdat we geloven dat elke vrouw prachtig is gemaakt, en op haar eigen manier krachtig kan zijn.

Veel vrouwen in crisisgebieden hebben dit al laten zien en daar is moed voor nodig. Om allerlei redenen zijn ze er van de een op andere dag alleen voor komen te staan. Bijvoorbeeld doordat ze hun man zijn verloren door geweld of verstoten zijn door familie. Met speciale vrouwenprojecten helpt ZOA hen op weg naar een zelfstandig bestaan. In de vrouwengroepen moedigen we ze bovendien aan om er voor elkaar te zijn.

Jij bent een prachtvrouw!
Samen staan vrouwen sterk! Op Prachtvrouwen dagen we jou en andere vrouwen daarom uit om voor elkaar klaar te staan en elkaar te bemoedigen, inspireren en ontmoeten. Zowel hier in Nederland als in crisisgebieden. Op deze pagina vind je hiervoor verschillende mogelijkheden.

Word jij ook één van onze Prachtvrouwen? Volg ons dan op Facebook of Instagram en doe mee!

*Gun jij vrouwen in crisisgebieden ook een nieuwe toekomst? Steun de vrouwenprojecten van ZOA en ontvang bij een minimale donatie van €30,- tijdelijk als dank een tas cadeau!

Bekijk de video!