Prachtvrouwen

Steun vrouwen in crisisgebieden en ontvang een tas cadeau!

Jij bent een prachtvrouw! Wij komen over de hele wereld prachtvrouwen tegen. Hier in Nederland en in crisisgebieden. Met Prachtvrouwen brengen we jullie met elkaar in verbinding. Je wordt geïnspireerd en leert nieuwe mensen kennen. Zo dagen we jou en andere vrouwen uit om voor elkaar klaar te staan.

Benieuwd hoe we dat doen? Houd de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Binnenkort vindt namelijk de lancering plaats!

Doneer nu € 30 en ontvang een tas cadeau!

Wat doe je als je uit huis verdreven bent? Als je man is omgekomen? Of als je door rebellen bent verkracht en daarna door je eigen familie bent verstoten? Voor veel vrouwen in crisisgebieden is het de harde realiteit. ZOA vangt vrouwen op en helpt. Bijvoorbeeld met onderdak of een opleiding, zodat ze weer zelf voor hun gezin kunnen zorgen.

Steun jij ons werk? Bij een gift van minimaal €30 ontvang je nu deze van theezakken gemaakte tas cadeau. Een shopper met een inspirerende boodschap waarmee je zowel je omgeving als vrouwen in crisisgebieden een hart onder de riem steekt.

Doneer nu

Bestel het Bijbelstudiemagazine van Prachtvrouwen

In het Bijbelstudiemagazine van Prachtvrouwen maak je kennis met een aantal prachtvrouwen van over de hele wereld. Ook vind je vier inspirerende bijbelstudies van Annemarie van Heijningen, over thema’s die vrouwen wereldwijd raken. Je kunt de studies zelf doen, maar ook samen met vriendinnen of een vrouwengroep uit de kerk.

Bestel het magazine