Een ramp van Bijbelse proporties...

Sprinkhanen die het land zo dik bedekken dat er geen grond meer te zien is. Het klinkt als de achtste plaag in Egypte, maar gebeurt ook dit moment in Oost-Afrika. Miljarden sprinkhanen eten complete akkers volledig leeg. De oogst waar boeren een jaar voor hebben gewerkt is in één klap weg.

We maken ons zorgen, omdat deze ramp bovenop de droogte én de coronacrisis komt in dit gebied. Deze opeenstapeling van rampen kan leiden tot een ongekende humanitaire crisis en acute hongersnood. De hulp is van levensbelang!

Samen zijn we er met voedsel voor de acute honger. Maar ook krijgen de boeren snelgroeiende zaden zodat ze binnenkort een nieuwe oogst op hun akkers hebben staan. Help je mee om noodhulp én wederopbouw te bieden?
 Ja, ik help mee 

DSC01024

Acute hongersnood dreigt in Oost-Afrika door de grote sprinkhanenplaag bovenop de andere rampen zoals droogte en corona. Deze opeenstapeling van rampen kan leiden tot een ongekende humanitaire crisis. Hulp is van levensbelang! Help je mee om noodhulp en wederopbouw te bieden?
Ja, ik help mee