Stage

Ben je nog aan het studeren en wil je graag ervaring opdoen bij een internationale, humanitaire organisatie? Dan ben je bij ZOA  aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan het bieden van goede opleidings- en ervaringsplaatsen voor onze sector . En we zijn natuurlijk benieuwd naar jouw frisse blik op ons werk!

Eigenlijk lopen er bij ZOA altijd wel stagiaires rond op één of meerdere afdelingen, meestal stagiaires die een HBO- of universitaire studie volgen.  We bieden stageplekken voor allerlei studierichtingen . Denk aan een studie op het gebied van Human Resources Management, International Development, International Relations, Communicatie  of Marketing. Maar ook voor een MBO-stage  op het gebied van reizen of bijvoorbeeld (financiële) administratie zijn er mogelijkheden.

Als iemand mij van tevoren had gezegd dat ik van de vijf maanden stage vier maanden thuis zou werken, dan had ik waarschijnlijk gezegd: ‘Is het lopen van stage dan nog wel nuttig’? Nu dit toch gebeurd is door de coronacrisis, kijk ik terug op een interessante en leerzame periode. ZOA bood mij de mogelijkheid om me te verdiepen in landrechten. Dit sluit goed aan bij mijn interesse, politieke geografie. Ik heb niet alleen op inhoudelijk gebied geleerd van deze stage, maar ook van ZOA als organisatie en de wereld waarin deze organisatie zich bevindt!''

— Emma Habers, stagaire op de Programma afdeling

Het huidige stage-aanbod vind je op de vacaturepagina:

Bekijk de vacatures

Staat er geen geschikte stage bij voor jouw opleiding, maar zou je wel graag bij ZOA stagelopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Heline Bisschop. Ook voor meer informatie of vragen kun je bij haar terecht. We komen graag met je in contact!

Op de hoogte blijven van vacatures en stagemogelijkheden bij ZOA? Klik dan op de button en volg onze pagina op LinkedIn. Hier posten we een bericht zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Volg ZOA op LinkedIn