Stage

Ben je nog aan het studeren en wil je graag ervaring op doen bij een internationale, humanitaire organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij vinden het belangrijk ons steentje bij te dragen aan het bieden van goede opleidings- en ervaringsplaatsen voor onze branche. En we zijn natuurlijk benieuwd naar jouw frisse blik op ons werk!

Eigenlijk lopen er bij ZOA altijd wel stagiaires rond op één of meerdere afdelingen. De stages vinden meestal plaats binnen een HBO- of universitaire studie. We hebben stagaires van allerlei opleidingen over de vloer. Denk aan een opleiding op het gebied van Human Resources Management, International Development, International Relations, Communicatie, Eventmanagement of Marketing. Maar ook voor een stage voor een MBO-opleiding op het gebied van reizen of bijvoorbeeld (financiële) administratie zijn er mogelijkheden.

"Ik kijk terug op een interessante en afwisselende stageperiode bij ZOA. Omdat ik gelijk veel verantwoordelijkheden kreeg was het erg uitdagend!"

— Leonieke Dekker, voormalig stagiair op afdeling Fondsenwerving & Voorlichting

Bij vacatures vind je de actuele openingen voor stages. Staat er geen geschikte stage bij voor jouw opleiding, maar zou je wel graag bij ZOA stagelopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Heline Bisschop. Ook voor meer informatie of vragen ben je bij haar aan het juiste adres.

stage