Traineeship Nederland

Als trainee Nederland is je standplaats het internationale kantoor van ZOA in Apeldoorn. Hier ondersteunen we de landenprogramma’s van ZOA. Je haakt voor de duur van maximaal een jaar aan bij één van de afdelingen: Programme Development & Support, Financiën, Fondsenwerving en Communicatie, Audit & Evaluatie of Human Resources. Op deze manier maak je kennis met het werken binnen een internationale ontwikkelingshulporganisatie.

Profiel
Om in aanmerking te komen voor een traineeship  Nederland moet je in het bezit zijn van een relevant HBO- of universitair diploma dat gerelateerd is aan de werkzaamheden van één van onze afdelingen. Dit diploma heb je maximaal twee jaar geleden behaald. We vragen iemand met ervaring of affiniteit met één of meer van de sectoren waarin ZOA werkt, die de christelijke visie en missie van ZOA uitdraagt en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Onze trainees moeten zelfstandig kunnen werken, intercultureel en sociaal, flexibel en leergierig zijn.

Solliciteren
Interesse om als trainee bij ZOA Apeldoorn aan de slag te gaan? Stuur ons jouw CV en motivatie! Traineeships starten op diverse momenten in het jaar, dus je kunt het hele jaar door bij ons solliciteren. Het komt wel eens voor dat we werven voor een gericht trainee functie, deze staan dan vermeld in het vacatureoverzicht. Of we je uiteindelijk een traineeship kunnen aanbieden is, afhankelijk van een match, interesse en beschikbaarheid. De traineefuncties zijn niet betaald en zijn op vrijwillige basis.