We zijn er

als je alles moest achterlaten

Wereldwijd zijn meer dan 80 miljoen mensen op de vlucht. Ze moesten alles achterlaten en zijn op zoek naar een veilige plek. In vluchtelingenkampen hebben deze mensen gebrek aan alles en er is verdriet, angst en depressie. We willen er voor hen zijn, met praktische hulp en psychische ondersteuning.

Samen kunnen we het leed van vluchtelingen verzachten. Juist nu er geen collectant aan de deur staat is jouw steun belangrijker dan ooit. Help jij ook mee? Maak een online collectebus aan of help met een gift.

Ja, ik help mee met een gift

  • Bedrag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We kunnen jouw gift bijvoorbeeld gebruiken om een gezin te voorzien van eten voor twee weken (€18), een gezin een pannenset te geven (€40) of voor twee personen onderdak te regelen (€65).

Y9606583
Areen met haar moeder in het vluchtelingenkamp

Ook Areen en haar ouders moesten vluchten toen hun stad in Syrië onder vuur kwam te liggen. Areen was toen twee jaar. Ze wonen inmiddels al twee jaar in het vluchtelingenkamp Bardarash. Elke dag opnieuw vraag Areen haar ouders: ‘Wanneer gaan we weer terug?’ en elke dag is het antwoord ‘Dat weten we niet’.

Samen kunnen we er zijn voor vluchtelingen, zoals Areen en haar ouders. Help jij ook mee?

Ja, ik help mee!