Overslaan en naar de inhoud gaan

Filmconcert Geef Vrede

Laat muziek tot je hart spreken. Laat filmbeelden je ziel raken. Kom naar filmconcert ‘Geef Vrede’ en luister naar klassiek kleinkoor Vivace o.l.v. Rachel Munneke met werken van Homilius, Sweelinck en Brahms.

Bestel je tickets hier:

Lees meer

Kom, beleef en reflecteer

Samenwerking tussen ZOA en klassiek kleinkoor Vivace

Werken van onder andere Sweelinck, Brahms, Mendelssohn en Manneke worden uitgevoerd o.l.v. Rachel Munneke, met recente filmbeelden uit nood- en crisisgebieden zoals Oekraïne, gemaakt door filmmaker Lieuwe Siebe de Jong van ZOA. Een concert om stil te worden en het gebed te laten klinken: Geef Vrede Heer, Geef Vrede.

Bestel je tickets hier:

Zaterdag 18 maart 20:00 Plantagekerk Zwolle 

Zaterdag 25 maart 20:00 Kruiskerk Meppel

Filmmaker Lieuwe Siebe de Jong reist voor ZOA regelmatig naar oorlogs- en rampgebieden. Hij verfilmd verhalen van vluchtelingen en de context waarin zij leven. Lieuwe weet met zijn filmische documentaire stijl verhalen op een indringende manier over te brengen. Alle beelden die getoond worden tijdens het filmconcert zijn gemaakt in projectgebieden van ZOA. 

Als dirigent werkt Rachel Munneke geregeld op projectbasis en is ze bij enkele koren vast betrokken. Naast een fijne sfeer en hoge kwaliteit, is Rachel gericht op een artistieke en creatieve manier van uitvoering. Hierbij werkt ze graag interdisciplinair en samen met verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld kleinkoor Vivace uit Meppel, een gezelschap van 16 ambitieuze zangers die met enthousiasme en hoge kwaliteit 2 tot 3 projecten in het jaar uitvoeren. Het koor is gespecialiseerd in kerkmuziek waarbij artistieke en interdisciplinaire samenwerkingen worden gezocht.