Alternatieve kruidnotenactie!

ZOA organiseert ieder jaar de jaarlijkse kruidnotenactie. Vanwege Covid-19  hebben we echter moeten besluiten om voor het eerst in 26 jaar deze actie niet door te laten gaan. Maar we weten ook dat velen dol zijn op deze heerlijke kruidnoten! Onze trouwe achterban – waaronder heel wat kerken – koopt jaarlijks massaal onze kruidnoten. Niet alleen voor zichzelf, maar ook om aan relaties en medewerkers uit te delen.

We willen u daarom deze heerlijke kruidnoten niet onthouden en delen graag ons recept! Doet doen we door middel van de actie ‘Geniet van je gift’.

Steun het werk van ZOA en ontvang direct het ZOA receptenboekje ‘Geniet van je gift’ met daarin 10 heerlijke recepten, waaronder natuurlijk dat van onze beroemde kruidnoten! Wilt u deze actie ook binnen uw kerk bekendmaken? Dat kunt u dan op twee manieren doen:

  1. Door het delen van de link van deze site in uw online kerkdiensten: https://www.zoa.nl/aanmelden-kruidnotenactie/
  2. Door het bestellen van het leuke boekje met recepten voor kruidnoten, bijvoorbeeld voor kinderwerk of individueel: https://www.zoa.nl/steun-het-werk-van-zoa-en-ontvang-het-zoa-receptenboekje/

We willen jullie alvast heel hartelijk bedanken. De hulp die ZOA biedt, is in deze tijd van corona extra hard nodig. Diverse crises versterken elkaar. Quarantainemaatregelen treffen de meest kwetsbare gezinnen. Vluchtelingen hebben niet alleen te maken met honger en geweld, maar nu ook met corona.

chris 2