Boekhandels staan stil bij vluchtelingen tijdens de collecteweek

Komende week is het weer de landelijke collecteweek voor ZOA. Meer dan 15.000 collectanten gaan de straat op om geld op te halen voor slachtoffers van rampen en conflicten wereldwijd. Maar dit jaar worden we niet alleen door de collectanten gesteund, maar ook door veel christelijke boekhandels in Nederland. 

Het thema van de collecteweek van ZOA is dit jaar ‘Sta stil bij vluchtelingen in de wereld’. Wereldwijd zijn er meer dan 65 miljoen mensen op de vlucht, voor oorlogen of natuurrampen. Daarom willen we deze week stilstaan bij Suad uit Syrië, Misago uit Burundi, Night uit Zuid-Sudan en al die andere vluchtelingen die álles moesten achterlaten.

Ook de christelijke boekhandels in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Ermelo, Goes, Gouda, Oldebroek, Wezep en Veenendaal staan volgende week stil bij vluchtelingen. Daarom zal er in hun winkel een collectebus staan voor ZOA. Zo kunnen de klanten van deze boekwinkels ook makkelijk een gift geven. Voor bijvoorbeeld dekens, voedsel, schoon drinkwater of traumaverwerking. Helpt u ook mee?

Bedankt!

Boekhandels de Ramshoorn, de Medeklinker, de Rivier, Boekhandel Smit, Bijbelshop Samma, Gospel Book and Music Trade the Rank, De Wedloop, Zin Book & Gift store, CLC Books and Music, Riemer en Walinga en Evita, bedankt voor jullie steun tijdens de collecteweek! 

Wilt u ook stilstaan bij vluchtelingen, maar bent u niet in de gelegenheid de boekwinkels te bezoeken?
Help mee