Bekijk hier de collectevlogs!

Tijdens de collecteweek ging Jan van ZOA op zoek naar gouden collecteverhalen. Met zijn gouden collectebus reisde hij heel Nederland door. Hij zocht uit waarom mensen zich inzetten voor ZOA, ging op bezoek bij Groot Nieuws Radio en kreeg tips van een stel dat zich al sinds het allereerste jaar voor de ZOA-collecte inzet. Bekijk hier alle vlogs!

Dag 1: Bart uit Apeldoorn
Op de eerste dag van de collecteweek wil Jan eens ervaren hoe het aan de andere kant van de deur is, als collectant. Daarom bezoekt hij Bart uit Apeldoorn, waarmee hij gelijk de eerste #collecteselfie maakt.

Dag 2: Margreet Noordhof
Op de tweede dag van de collecteweek vraagt Jan zich af hoe nodig het is dat er geld opgehaald wordt. Margreet Noordhof bezocht onlangs een ZOA-project in Liberia en kan Jans vraag wel beantwoorden.

Dag 3: Tim Hendriks
Dit jaar collecteerde Tim Hendriks, presentator bij Groot Nieuws Radio, voor het eerst. Jan zocht hem op om te vragen hoe hij het ervaren heeft.

Dag 4: Meneer en mevrouw Wildschut
Op de vierde dag van de collecteweek bezocht Jan echte collecte-experts: Meneer en mevrouw Wildschut uit Friesland. Zij zijn al sinds het begin van de ZOA-collecte betrokken! Jan vroeg hen naar hun ultieme collectetips. Bekijk ze hier!

Dag 6: Terugblik en feest!
Dag 5 van de collecteweek was op Goede Vrijdag, toen was er geen collectevlog. Wel een blog van collega Bertil, die zich afvroeg hoe je stil kunt staan door in beweging te komen. Lees hem hier. 

Zaterdag was de collecteweek alweer voorbij. Jan kijkt samen met wat collega’s terug en bedankt iedereen die zich ook dit jaar weer heeft ingezet om de collecte tot een succes te maken!

Ben jij dit jaar ook betrokken geweest bij de collecte? Hartelijk bedankt voor je hulp!
Benieuwd naar de eindopbrengst? Houd de collectepagina in de gaten.