Gebed week 4 Myanmar

Week 4

“Ook in Myanmar worden mensen getroffen door klimaatveranderingen.”

Tijdens de zomerperiode willen we in (dank)gebed om medewerkers van hulpverleningsorganisaties en mensen in moeilijke omstandigheden heen staan. Omdat we geloven dat als wij bidden dat God dan wil werken. In de vierde week van deze zomer willen we bidden voor Myanmar. Weet je nog niet zoveel van het werk van ZOA in Myanmar?

Extra-informatie vind je hier

Allereerst willen we heel graag samen bidden voor alle slachtoffers van de overstromingen in Myanmar. Het klimaat is aan het veranderen en ook in Myanmar worden mensen hierdoor getroffen. Grote delen van het land zijn overspoeld en hulp is hard nodig.

ZOA gaat uitbreiden naar een nieuw gebied in Myanmar om daar de bevolking te kunnen ondersteunen die door het conflict getroffen zijn. Tegelijk willen we vragen of je wilt bidden voor verdere vrede en verzoening in een land waar dat zo hard nodig is.

We willen ook heel graag samen met jullie danken voor de positieve reacties van sponsoren op nieuwe projecten. Mede hierdoor kunnen we verder met ons werk waarbij we nog meer mensen nodige hulp kunnen verlenen.

IMG9460