Het ZOA Charity Diner 2019 groot succes!

Update: op woensdag 15 september 2021 organiseren we de tweede editie van het ZOA Charity Diner! Meer weten? Kijk dan: hier 

Op dinsdag 8 oktober 2019 organiseerde ZOA voor de eerste keer het ZOA Charity Diner. Het was een prachtige avond op Landgoed Klarenbeek waar maar liefst 150 ondernemers en andere relaties van ZOA gezamenlijk konden genieten van een heerlijk diner, entertainment en op prachtige kavels konden bieden tijdens een veiling. In totaal konden we dankzij deze avond het geweldige bedrag van €83.792 toekennen aan ZOA projecten in Sri Lanka!

Ondanks de wat regenachtige weersvoorspellingen was het een prachtige dag. Met op de achtergrond een ondergaande zon proostten de 150 aanwezige gasten met een glas prosecco op een mooie avond. En dat zou het zeker worden. Een goede sfeer, heerlijk eten, een prachtige locatie aangekleed door Lammers Support Group, optredens van ZOA’s ambassadrice Pearl Jozefzoon en cabaretier Jacob Spoelstra en tot slot een veiling waarbij op bijzondere items geboden kon worden.

2019 10 0820 49 42Jonneke nl

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en hopen dat alle aanwezigen zich (nog) meer betrokken voelen bij het werk van ZOA. Bekijk voor een impressie van de avond de foto’s hieronder, gemaakt door fotograaf Jonneke (www.jonneke.nl).