Ontmoetingsavond ondernemers

11 november 2016

Afgelopen woensdag organiseerden we een ontmoetingsavond voor de ondernemers die betrokken zijn bij ZOA. De avond vond plaats in museum het Humanity House in Den Haag. Het was een avond vol ontmoeting, gesprek en gezelligheid. 

Voor de avond begon, was er gelegenheid om het museum te bekijken. De spannende ervaringsreis van het Humanity House biedt de mogelijkheid in de huid van een vluchteling te kruipen en te beleven hoe het is om te moeten vluchten. De tentoonstelling ‘De Asielzoekmachine’ nodigt de bezoeker uit om mee te denken over het Nederlandse asielbeleid.

CEO Derk Vermeer opende de avond met gebed en zijn eigen verhaal over ZOA Sri Lanka. Kersverse CPO Arco van Wessel vertelde over de veranderingen, context en trends van ZOA in 2016 en Tineke Koelewijn gaf een inkijkje in de plannen voor 2017. In een spannende kennisquiz werd iedereen getest op zijn of haar kennis over onder andere vluchtelingen en muziek. De rest van de avond bestond uit ontmoeting en goede gesprekken onder het genot van een hapje en een drankje.

We kijken terug op een zeer geslaagde avond en zijn blij met alle ondernemers die op welke wijze dan ook betrokken zijn bij ZOA!