Verkooptips

Heb jij een goed idee om kruidnoten te verkopen? Word dan kruidnotenverkoper! Verzin een leuke verkoopactie en zet je zo in voor vluchtelingen wereldwijd. Bovendien maak je als kruidnotenverkoper dit jaar kans op een mooie prijs.

Tip 1: Deel samen een doos kruidnoten
De kruidnoten zijn verpakt in dozen. Een goed excuus om samen een doos te delen! Bijvoorbeeld met je buren, kringgenoten of collega’s. Door samen een doos te delen maken jullie al een groot verschil. Benieuwd waarom? Klik hier!

Tip 2: Zet de promotiematerialen in
Op de site vind je diverse materialen voor de kruidnotenactie. Handig om de actie extra te promoten! Leg bijvoorbeeld een paar flyers neer op je werk. Vul je naam in op de spaarposter en hang deze bijvoorbeeld op in je kerk of kantine van je sportvereniging.  Of deel de kruidnotenactie op social media. Klik hier om de materialen te bekijken.

Tip 3: Geef je profielfoto een kruidnotentwist
Download hier een speciale button en geef je profielfoto op facebook een kruidnotentwist! Zo zien al je vrienden op facebook dat ze bij jou kruidnoten kunnen bestellen.

Tip 4: Stuur de advertentie naar de lokale krant
Voor de kruidnotenactie is een speciale advertentie beschikbaar. Stuur deze op naar de krant in jouw woonplaats! Als er ruimte over is, plaatst de krant deze namelijk gratis. Klik hier voor de advertentie.

Heb jij ook een goede tip? We zijn benieuwd! Stuur jouw gouden verkooptip naar kruidnoten@zoa.nl of op facebook.