Wandelen voor Water groot succes!

Dat Wandelen voor Water een groot succes is blijkt wel aan de prachtige bedragen die op de rekening van ZOA worden gestort. De afgelopen twee weken is er al bijna € 43.000,- gestort en dat terwijl een heel aantal scholen nog het sponsorgeld moeten overmaken of zelfs nog moeten gaan lopen. Veel scholen mailen foto’s en laten weten hoe het is gegaan. In vrijwel ieder berichtje staat dat de kinderen enorm enthousiast waren en hard hun best hebben gedaan. Alle bedragen, klein of groot, dragen natuurlijk bij aan het gezamenlijke doel: water voor schoolkinderen in Liberia.

Rosanne Kniep, campagnemedewerker bij ZOA, werd wel een beetje stil toen ze het bedrag hoorde dat 18 leerlingen van RBS Groen van Prinsterer uit Klaaswaal hadden opgehaald: € 1.737,80. Dat is gemiddeld zo’n € 96,- per deelnemende leerling! Wat een inzet!
Ook in Bunschoten kwam de Groen van Prinstererschool in actie. Van de onderbouw tot aan de bovenbouw werd er met veel enthousiasme gewandeld door het dorp. Ook hier verzamelden de kinderen een fantastisch sponsorbedrag bij elkaar: € 6.800,-.

Voor de zomervakantie zullen alle deelnemende kinderen meer horen hoeveel er totaal is opgehaald door alle deelnemende scholen en hoe het project in Liberia (tot dan) verloopt. Dank voor jouw / uw betrokkenheid bij ons werk.

Daltonschool Elst

Groen van Prinsterer Klaaswaal