ZOA Charity Diner loopt storm

ZOA organiseert op woensdag 15 september de tweede editie van het ZOA Charity Diner. Een benefietavond voor ondernemers vol ontmoeting en inspiratie, én actie voor ons werk in Jemen. Inmiddels loopt het storm!

Na een periode met weinig mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, willen we graag een mooi fysiek evenement neerzetten. Inmiddels hebben ruim 175 ondernemers en andere gasten zich al aangemeld voor het ZOA Charity Diner, dat zal plaatsvinden in het splinternieuwe AFAS Experience Center in Leusden.

De opbrengst van de avond gaat naar het werk van ZOA in Jemen. En dat is hard nodig, want ruim 16 miljoen mensen in Jemen leven op het randje van de hongersnood. ZOA is één van de weinige Nederlandse hulporganisaties in dit land. We helpen onder andere met voedsel en schoon drinkwater.

Tijdens het Charity Diner vertelt onze medewerker uit Jemen, Gerrianne Pennings, meer over ons werk daar. Ook is er ruimte voor ontmoeting met andere ondernemers. De CEO van AFAS, Bas van der Veldt, zal spreken over het thema ‘Wie beter doet.. beter ontmoet’.

Ben je er ook bij? Aanmelden kan nog steeds. Vol = vol!

Nu aanmelden