Bestuur en Raad van Toezicht

ZOA heeft een bestuur en een Raad van Toezicht. Het bestuur is verantwoordelijk voor de uitvoering van programma’s. De Raad van Toezicht houdt – zoals de naam al zegt – toezicht op deze werkzaamheden. Hierbij staan noodhulp en wederopbouw centraal: de focus ligt op een optimale inzet van middelen en een goede relatie met alle betrokken partijen.

Bestuur ZOA

Chris Lukkien Algemeen directeur (CEO)
Arco van Wessel  Directeur Programma’s (CPO)

Raad van Toezicht ZOA

Voorzitter: dr. ir. Harry Paul
Harry Paul is project-plaatsvervangend secretaris-generaal bij Ministerie van Financiën. Daarnaast heeft hij nevenfuncties als lid van de Raad van Toezicht van de Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU) en als lid van de Maatschappelijke Raad van Gevangenenzorg Nederland.

drs. Jaap Kamphorst
Jaap Kamphorst is zelfstandig interimmanager en organisatieadviseur. Daarnaast heeft hij een nevenfunctie als lid van de Raad van Toezicht van de Accolade Zorggroep.

mr. Berend Jan van Putten
Berend Jan van Putten was voorheen burgemeester van de gemeenten Mariekerke en Putten. Op dit moment is hij onder meer actief als honorair consul van de republiek Roemenië, voorzitter van stichting Gherla en vicevoorzitter van het Lokaal Comité Ontwikkelingssamenwerking Putten.

drs. Hannie Olij
Hannie Olij is directeur van stichting Timon in Zeist.

drs. Adriaan Bouw
Adriaan Bouw is werkzaam als registeraccountant bij een financiële instelling.