Nationale collecteweek

Dankbaar kijken we terug op de collecteweek van 2016. Samen met zo'n 17.000 collectanten hebben we ons ingezet voor hulp aan slachtoffers van een oorlog of natuurramp. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Ook in 2017 organiseren we opnieuw een collecteweek, namelijk van 19 t/m 25 maart. Doet u ook mee? Uw bijdrage maakt namelijk een groot verschil voor vluchtelingen wereldwijd! Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden. 

Waarom een collecteweek?
Wereldwijd zijn zo’n 60 miljoen mensen op de vlucht. Door een oorlog of natuurramp zijn ze vaak in één klap alles kwijt. ZOA vangt hen op in de regio en helpt. Bijvoorbeeld met voedsel en onderdak, maar ook bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Om dat te doen zijn we echter voor een groot deel  afhankelijk van de opbrengst van de collecte. Uw bijdrage aan de collecte maakt dan ook een groot verschil voor vluchtelingen. Lees er hier meer over.
 
Uw inzet maakt verschil!
Wilt u een bijdrage leveren aan de collecte? Al met een uurtje van uw tijd maakt u een waardevol verschil in het leven van een vluchteling. Er zijn verschillende mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie of om u direct aan te melden. 
 
Bent u als organisator betrokken bij de collecte? Klik hier om uw materialen voor de collecteweek te bestellen.
 
In onderstaand filmpje ziet u op welke manier ZOA hulp biedt.
 
 
afbeelding: