ZOA Business Ambassador

Word Business Ambassador en maak met je team een direct verschil

Direct betrokken zijn, samen met een groep andere ondernemers. Als ZOA Business Ambassador ben je gedurende meerdere jaren als team betrokken bij een eigen project. Naast een financiële bijdrage zet je je kennis en ervaring in om een direct verschil te maken.

Wil je graag betrokken zijn bij een project in één van de landen waar ZOA werkt? Zet je graag je eigen netwerk, kennis en ervaring als ondernemer in en lijkt het je leuk om daarin samen met andere ondernemers op te trekken? Dan is een betrokkenheid als ZOA Business Ambassador wellicht wat voor jou. Het is mogelijk om met ondernemers in je eigen omgeving een nieuw team te vormen of aan te sluiten bij een reeds bestaand team.

Naast de mogelijkheid om met je team het project te bezoeken en evalueren, bieden we ook diverse andere interessante voordelen aan onze Business Ambassadors. Zo heb je toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn, organiseren we elk jaar een Business Event en ontvang je onze communicatie-toolkit om je betrokkenheid bij ZOA te delen in je netwerk.

NestedSequence1000001301Still002 Wim van Stenis is ondernemer in de techniek. Samen met zijn broers werd hij ZOA Business Ambassador. Als team zijn ze betrokken bij een landbouw- en bijenteelt project in Uganda. “Als ik in Uganda rondloop, dan zie ik dat we met een beetje geld, kennis en ervaring een direct verschil kunnen maken. Het betrokken zijn als ZOA Business Ambassador geeft echt een stukje voldoening en levensvreugde.”

Word net als Wim ZOA Business Ambassador

Als ZOA Business Ambassador ben je voor €5.000,- per jaar, gedurende 3 jaar onderdeel van een ondernemersteam en ben je verbonden aan een land en project van ZOA. Naast een financiële bijdrage is het ook mogelijk om je kennis en kunde in te zetten. Neem contact op met Michiel of Annelot, zij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Op dit moment zijn de volgende ZOA Business Ambassadors (ZBA)-teams actief:

ZBA Burundi
ZBA Ethiopie
ZBA DR Congo
ZBA Myanmar
ZBA Uganda
ZBA Noodhulp