ZOA Business Ambassador

ZOA Business Ambassador

Als ZOA Business Ambassador (ZBA) bent u in staat om, in groepsvorm, betrokken te zijn bij een specifiek project in één van de landen waar ZOA actief is. Met mede-ondernemers investeert u gedurende drie jaar gezamenlijk in een project. Hierbij kan, indien mogelijk, ook kennis en expertise ingebracht worden vanuit uw eigen ervaring als ondernemer. Tevens is er de mogelijkheid het project te bezoeken.

De ondersteuning van ZOA Business Ambassadors geeft ZOA de mogelijkheid nog meer in te zetten op ondernemerschap in het bouwen aan een hoopvolle toekomst voor kwetsbare mensen wereldwijd. Uniek hierbij is dat we daarbij gebruik mogen maken van de kennis en expertise van Nederlandse ondernemers. Ook kunnen deze projecten een spin-off creëren voor het genereren van andere (institutionele) financiering, waardoor uw investering nog meer waard wordt. De minimale bijdrage om mee te doen als ZOA Business Ambassador is €5.000 per jaar. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Martin Visscher of Annelot Hekman. Zij helpen u graag verder!
Benieuwd naar de huidige ZBA projecten en de ervaringen van andere ondernemers? Lees dan gauw verder op één van de pagina’s hieronder:

Lees hier over onze ZBA groepen:
ZBA groep Burundi 
ZBA groep Congo
ZBA groep Myanmar 
ZBA groep Noodhulp
ZBA groep Sri Lanka
ZBA groep Uganda

IMG1567