ZOA Business Friend

Word Business Friend en kom met ons in actie in noodsituaties

ZOA Business Friend

Er zijn waar je het meeste nodig bent. Als ZOA Business Friend steun je het werk van ZOA met een flexibel inzetbare bijdrage per maand. Zo zijn we er samen voor mensen die door een oorlog of ramp jouw hulp heel hard nodig hebben.

Wil je vanuit je bedrijf op een betekenisvolle wijze een bijdrage leveren op plekken waar mensen door oorlogen of natuurrampen alles zijn kwijtgeraakt? Je bijdrage als Business Friend is voor ZOA van onschatbare waarde. Hierdoor zijn we in staat om direct in actie te komen als de nood het hoogst is, maar kunnen we ook daarna blijven om te werken aan een hoopvolle toekomst. Net zolang totdat mensen weer op eigen benen kunnen staan.

Naast dat je een direct verschil kunt maken op heel veel plekken ter wereld, bieden wij als ZOA interessante voordelen aan onze Business Friends. Zo heb je toegang tot ons ondernemersnetwerk via LinkedIn, organiseren we elk jaar een Business Event en ontvang je onze communicatie-toolkit om je betrokkenheid bij ZOA te delen in je netwerk. Uiteraard houden we je op de hoogte van onze resultaten.

NestedSequence1000002115Still001 Ronald Neutel is ondernemer in de bouw. Als Business Friend is hij al jaren betrokken bij ZOA. “Je ziet beelden voorbij komen van noodsituaties waar ook ter wereld en die geven een gevoel van machteloosheid. Daarom steun ik ZOA als organisatie, zij zijn er als dat het hardst nodig is. We ondersteunen ZOA als er een hulpvraag komt en doen jaarlijks een bijdrage voor het in stand houden van de organisatie”.

Word net als Ronald ZOA Business Friend

Als ZOA Business Friend ondersteun je het werk van ZOA met een maandelijkse bijdrage. Dat is enorm waardevol, want zo zijn we in staat om in actie te komen als de nood het hoogst is én te blijven totdat mensen weer op eigen kracht verder kunnen. Neem contact op met Michiel of Annelot, zij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Toch liever een specifiek project ondersteunen? Wil je graag als ondernemer je eigen CO2 uitstoot compenseren en daarbij meer doen dan alleen bomen planten? Lees hier hoe je als Business Friend, samen met mensen als Angege, bomen kunt laten planten om je uitstoot te compenseren en bij te dragen aan een beter milieu, werkgelegenheid en toekomstperspectief voor mensen in Ethiopië. Zo betekenisvol kan het planten van een boom zijn!

DSC05419