ZOA Business Friend

ZOA Business Friend

Een ZOA Business Friend is een relatie die ZOA anderszins steunt (grote of kleine bedragen en/of kennis, diensten, goederen).

Een ZOA Friend kan op twee manieren bijdragen aan het werk van ZOA:

  • Een bijdrage aan een landenprogramma. Aan de hand van flyers op landenniveau worden relaties aan de hand van hun eigen voorkeuren gekoppeld aan een land waar ZOA actief is. De bijdrage komt flexibel ter beschikking aan dat land en de relatie wordt op de hoogte gehouden middels een jaarlijkse terugkoppeling per land aan het einde van dat betreffende kalenderjaar.
  • Een algemene bijdrage zonder verdere gerichte project betrokkenheid. De bijdrage van deze relatie is altijd algemeen ondersteunend aan ZOA en kent geen minimale bijdrage. Een ZOA Friend wordt via de website op de hoogte gehouden over ontwikkelingen binnen de organisatie en de voortgang van projecten in de diverse landen waar ZOA actief is.

De ondersteuning van een ZOA Friend is cruciaal voor het welzijn van ZOA als organisatie. Deze ondersteuning wordt gebruikt om ZOA en de projecten in al onze landen draaiende te houden, zonder deze financiering zouden we niet kunnen bestaan. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om snel in actie te kunnen komen bij nieuwe conflicten of natuurrampen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Martin Visscher of Annelot Hekman. Zij helpen u graag verder!