Overslaan en naar de inhoud gaan

ZOA Business Partner

Impact maken door samen te werken in een eigen project. Als ZOA Business Partner bouw je samen met ZOA en de lokale bevolking aan een betere toekomst. Je bent nauw betrokken bij de opzet, voortgang en succesvolle afronding van je eigen project.

kom in actie en ga voor duurzame impact 

Betrokken zijn door verbinding met jouw sector

Samen bekijken we op welke manier we het partnerschap kunnen vormgeven. Daarbij is het mogelijk om een verbinding te maken tussen je eigen bedrijfssector en een project van ZOA. Ook denken we mee over het betrekken van je medewerkers en kijken we hoe we jullie investering van tijd, geld, kennis en ervaring zo duurzaam mogelijk kunnen inzetten.

Samen met onze ZOA Business Partners bekijken we op welke manier we het partnerschap kunnen vormgeven. Daarbij is het mogelijk om een verbinding te maken tussen je eigen bedrijfssector en een project van ZOA. Ook denken we mee over het betrekken van je medewerkers en kijken we hoe we jullie investering van tijd, geld, kennis en ervaring zo duurzaam mogelijk kunnen inzetten. Eén van onze Business Partners is Pieter Mars van Stichting Pharus . Hij vertelt hoe zij samen met ZOA optrekken:

Pieter Mars is voorzitter van Stichting Pharus. Samen met ZOA investeerde deze stichting in landrechten en onderwijs in Uganda.

 

 

"Dromen als ondernemer is erg belangrijk. Dat hebben wij ook aan ZOA gevraagd. Daar is een prachtig project uit ontstaan waardoor straks 20.000 kinderen in Uganda naar school kunnen. ZOA is een professionele partner, samen kunnen we echt impact creëren"

Word net als Pieter ZOA Business Partner

Als ZOA Business Partner werk je gedurende 3 jaar samen als partner met een bijdrage vanaf € 50.000,- per jaar. Samen met ZOA en de lokale bevolking werken we zo aan duurzame impact. 

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of direct aansluiten als ZOA Business Partner? Neem contact op met Michiel de Visser – Manager Zakelijke Relaties

Stuur een mail naar Michiel

Terug naar hoofdpagina ZOA Business Network

ZOA Business Partners op dit moment:

ZOA Business Partner

Hoogwegt International

ZOA Business Partner

Stichting Pharus

ZOA Business Partner

Vreugdenhil Dairy Foods