ZOA Business Partner

Word Business Partner en ga voor duurzame impact

Impact maken door samen te werken in een eigen project. Als ZOA Business Partner bouw je samen met ZOA en de lokale bevolking aan een betere toekomst. Je bent nauw betrokken bij de opzet, voortgang en succesvolle afronding van je eigen project.

Samen bekijken we op welke manier we het partnerschap kunnen vormgeven. Daarbij is het mogelijk om een verbinding te maken tussen je eigen bedrijfssector en een project van ZOA. Ook denken we mee over het betrekken van je medewerkers en kijken we hoe we jullie investering van tijd, geld, kennis en ervaring zo duurzaam mogelijk kunnen inzetten.

Naast de mogelijkheid om je eigen project te kunnen bezoeken bieden we ook diverse andere interessante voordelen aan onze Business Partners. Zo vermelden we je als Partner op onze website, organiseren we elk jaar een Business Event en nodigen we je jaarlijks uit voor een ontmoeting met onze CEO en de betreffende landendirecteur.

pieter1 Pieter Mars is met Stichting Pharus al jaren ZOA Business Partner. Samen met ZOA investeerden ze in landrechten en onderwijs in Uganda. “Dromen als ondernemer is erg belangrijk, groot denken. Dat hebben wij ook aan ZOA gevraagd; durf die stip aan de horizon te zetten. Daar is een ontzettend mooi project uit ontstaan waardoor straks meer dan 20.000 kinderen in Amudat, Uganda naar school kunnen gaan. ZOA is een professionele partner, gericht ook op de lange termijn, samen kunnen we écht impact creëren”.

Word net als Pieter ZOA Business Partner

Als ZOA Business Partner werk je gedurende 3 jaar samen in een partnership met een bijdrage vanaf €50.000,- per jaar. Samen met ZOA en de lokale bevolking werken we zo aan duurzame impact. Neem contact op met Michiel of Annelot, zij bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Op dit moment zijn de volgende ondernemers/bedrijven al ZOA Business Partner:

download  Vreugdenhil Dairy Foods
Hoogwegt  Hoogwegt International
logo  Stichting Pharus
 Van Manen Beheer B.V.