Help de slachtoffers op Sulawesi en Lombok

Duizenden mensen hebben dringend hulp nodig na zware aardbevingen en tsunami

Indonesië is opnieuw getroffen door zware aardbevingen en een tsunami. Op het eiland Sulawesi zijn al meer dan 1200 doden gemeld. De verwoesting is groot, veel mensen worden vermist en huizen en gebouwen zijn verwoest of onder water gelopen. Het Christelijk Noodhulpcluster is een noodhulpactie gestart. Help mee voor onderdak, warme dekens en voedsel. 

We hebben dringend jouw hulp nodig om ook de slachtoffers van de nieuwe bevingen en tsunami snel te kunnen voorzien in de eerste behoeften zoals voedsel, water, onderdak, warme dekens en toiletten. ZOA verleent al noodhulp op het eiland Lombok, dat vorige maand werd getroffen door aardbevingen. Ter plekke slaan we ook op Sulawesi de handen ineen met lokale organisaties, partners en kerken.

Help mee! Doneer nu voor noodhulp voor de slachtoffers van de tsunami en aardbevingen op Sulawesi en Lombok.  Voor bijvoorbeeld €40,- help je al een gezin van vijf personen met onderdak in een stevige tent en warme dekens. Hoeveel gezinnen help jij?

Doneer nu

ZOA werkt tijdens deze noodhulpactie nauw samen met de andere leden van het Christelijk Noodhulpcluster (Dorcas, EO Metterdaad, Red een Kind, Tear en Woord en Daad) en de Integral Alliance.

De verwoesting op Lombok in beeld