Overslaan en naar de inhoud gaan

Een grote gift geven

Met een grote gift maakt u een enorme impact op het leven van vluchtelingen wereldwijd. Uw bijdrage geeft hen een hoopvolle, zelfredzame toekomst! Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Geef nu een grote gift

maak het verschil

Waar ligt uw hart?

ZOA is er voor mensen die alles moeten achterlaten. In acute situaties door middel van noodhulp: voedsel, schoon drinkwater, onderdak en traumaverwerking.

Na een crisis werken we samen met de lokale bevolking aan de wederopbouw van een stabiele samenleving, door middel van bijvoorbeeld vaktrainingen, spaargroepen en vredesopbouw.

Waar wilt u impact op hebben? Waar ligt uw hart? Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek over de besteding van uw gift.

Er zijn allerlei manieren om impact te maken:

Direct geven via iDeal of machtiging

Geef een grote gift

Persoonlijk advies

Yolenta Pater – Relatiemanager Speciale Giften

Langdurige betrokkenheid

Doe een periodieke schenking

Een eigen project met ZOA

Start een Fonds op naam

Neem ZOA op in uw testament

Nalaten aan ZOA

Contact met ZOA

Wat mag u van ons verwachten? 

Verbindt u zich aan ZOA met een grote gift? Dan mag u daar ook iets voor terugverwachten. Graag betrekken we u bij ons werk op een manier die bij u past. 

U wilt zich op een bijzondere manier verbinden aan het werk van ZOA. Door middel van een grote gift: eenmalig, via een schenkingsovereenkomst of via een Fonds op Naam. Dan mag u uiteraard ook iets van ons terug verwachten! Bijvoorbeeld terugkoppeling over uw projecten of in contact met uw persoonlijke adviseur, net wat u wenst. 

We vertellen u graag hoe uw gift het leven van mensen in nood kan veranderen. En op welke manieren u kunt geven aan ZOA. We nodigen u van harte uit om voor een vrijblijvend gesprek contact op te nemen met Yolenta Pater. Bel + 31 6 55 83 07 18 of e-mail y.pater@zoa.ngo.