Overslaan en naar de inhoud gaan

Een grote gift geven

Met een grote gift maakt u een enorme impact op het leven van vluchtelingen wereldwijd. Uw bijdrage geeft hen een hoopvolle, zelfredzame toekomst!

Lees hieronder meer over de mogelijkheden, de impact van uw gift en een contact met onze persoonlijke adviseur.

maak het verschil

Waar ligt uw hart?

ZOA is er voor mensen die alles moeten achterlaten. In acute situaties door middel van noodhulp: voedsel, schoon drinkwater, onderdak en traumaverwerking.

Na een crisis werken we samen met de lokale bevolking aan de wederopbouw van een stabiele samenleving, door middel van bijvoorbeeld vaktrainingen, spaargroepen en vredesopbouw.

Waar wilt u impact op hebben? Waar ligt uw hart? Graag gaan we persoonlijk met u in gesprek over de besteding van uw grote gift.

Yolenta Pater – Relatiemanager Speciale Giften

Persoonlijk advies

Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met: Yolenta Pater - Relatiemanager Speciale Giften. Zij is uw vaste contactpersoon. Bel + 31 6 55 83 07 18 of email y.pater@zoa.ngo 

Stuur een mail naar Yolenta

Contact met ZOA

Wat mag u van ons verwachten? 

Verbindt u zich aan ZOA met een grote gift? Graag betrekken we u bij ons werk op een manier die bij u past. Wij bieden u diverse mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de besteding aan een project dat past bij uw sociale betrokkenheid. In een persoonlijk gesprek bespreken we samen uw motivatie, ideeën en wensen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om impact te maken, bijvoorbeeld door middel van een grote gift: eenmalig, via een schenkingsovereenkomst of via een Fonds op Naam. Hieronder leest u meer.

Manieren om impact te maken:

Direct geven via iDeal of machtiging

Een grote gift geven

Langdurige betrokkenheid

Een periodieke schenking regelen

Een eigen project met ZOA

Fonds op naam starten

Neem ZOA op in uw testament

Nalaten aan ZOA

Als u zich op een bijzondere manier wilt verbinden aan het werk van ZOA door middel van een grote gift, dan mag u uiteraard ook iets van ons terug verwachten! Bijvoorbeeld terugkoppeling over uw projecten of in contact met uw persoonlijke adviseur, net wat u wenst. 

We vertellen u graag hoe uw gift het leven van mensen in nood kan veranderen. En op welke manieren u kunt geven aan ZOA. We nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek met Yolenta Pater. Bel + 31 6 55 83 07 18 of e-mail y.pater@zoa.ngo.