Overslaan en naar de inhoud gaan

Een baan met betekenis?

Ben je op zoek naar een baan met betekenis? Kom werken bij ZOA. Overal ter wereld staan we klaar voor slachtoffers van oorlogen en rampen. We verlenen noodhulp, maar helpen ook bij wederopbouw. We doen dat met een team van zo’n 900 collega’s. Sluit je aan! 

Bekijk de vacatures bij ZOA

Lees meer

talenten inzetten

Meer dan een volgende stap in je carrière

Werken bij ZOA is meer dan een volgende stap in je carrière. In ons werk weten we ons geïnspireerd door het christelijk geloof. We zijn er samen voor  mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp.

In zowel binnen- als buitenland bieden we diverse mogelijkheden om jouw talenten in te zetten. ZOA-medewerkers werken in een uitdagende omgeving en krijgen veel verantwoordelijkheden en kansen om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Bekijk de vacatures bij ZOA

Daarom ben ik er!

Onze collega Meles vertelt wat werken bij ZOA voor hem betekent.

Werken bij ZOA als vrijwilliger, stagiair of trainee

Wil jij ervaring opdoen in een internationale context? Ontdekken of een baan in de noodhulp of ontwikkelingswerk bij je past? ZOA biedt diverse mogelijkheden, zowel in Nederland als in het buitenland.

Thuis of op kantoor

Vrijwilliger

Stage lopen bij ZOA

Stagiair

Traineeships

Traineeships wereldwijd

Volg ZOA op LinkedIn

Altijd op de hoogte van vacatures

Op de hoogte blijven van vacatures bij ZOA? Op LinkedIn posten we een bericht zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Volg ZOA op LinkedIn

Veelgestelde vragen over werken bij ZOA