Overslaan en naar de inhoud gaan

Help mee als kerk

De kerk en de gemeenteleden hebben een belangrijke plek binnen ZOA. Samen willen we gehoor geven aan de opdracht om recht te doen en trouw te zijn aan onze kwetsbare naaste. We hebben elkaar hierbij nodig.

 
Lees meer

Organiseer een collecte

Levensreddende hulp bieden kunnen we alleen samen

ZOA biedt levensreddende hulp aan mensen die geraakt zijn door een natuurramp  of conflict. We blijven aanwezig tot mensen zichzelf weer kunnen redden. We kunnen dit alleen samen doen.

Wil je met jouw kerkelijke gemeente bijdragen aan deze hulp? Organiseer een collecte voor onze actuele noodhulpactie. Op deze pagina vind je de nodige inspiratie en collectematerialen. 

Ik verzeker jullie, alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van Mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan. – Matt. 25:40

Samen kunnen we mannen, vrouwen en kinderen wereldwijd tot steun zijn en geven we hen hoop voor morgen. We zijn er en laten hen er niet alleen voor staan!

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of wil je een speciale actie organiseren? We ondersteunen je graag. Neem contact op! Dan kijken we samen wat mogelijk is en wat ZOA hierin kan betekenen.

Agaath de Weerd – Relatiebeheerder kerken

Stuur een mail naar Agaath

De Vergeten Lijst – kom met ZOA in actie voor de slachtoffers van vergeten rampen 

De wereld is in grotere nood dan ooit! Het aantal vluchtelingen is nu al meer dan 80 miljoen. Acute crises komen vaak even in de media, maar worden dan vergeten. Ondertussen gaat het lijden van de getroffen mensen jarenlang door. Maar ZOA vergeet hen niet. Daarom presenteren wij De Vergeten Lijst. Kom nu in actie en collecteer binnen uw kerk voor deze vluchtelingen. Bekijk de video of ga naar de Vergeten Lijst.

Ga hier naar De Vergeten Lijst

Beschikbare materialen

Download materialen voor uw kerkelijke gemeente

Wil je in de gemeente aandacht besteden aan ZOA? Hier vind je powerpointpresentaties om te tonen in de kerkdienst en artikelen om te gebruiken in het kerkblad.