Traineeship buitenland

Als trainee in het buitenland draai je een jaar lang volledig mee in een landenteam, als trainee Programme Manager, Manager Of Programme Quality of Manager of Operations. Als trainee draag je bij aan programma’s en projecten in enkele van de meest afgelegen en kwetsbare gebieden op de wereld; een unieke en interessante leerervaring. 

Profiel

ZOA biedt per jaar vijf tot tien trainees de mogelijkheid om een traineeship te lopen in een van haar projectlanden. Je komt in aanmerking voor een traineeship als je je voldoet aan het functieprofiel.  Denk daarbij aan dat je maximaal twee jaar geleden je diploma hebt behaald.  In de regel sluiten opleidingen van de Wageningen Universiteit goed aan. Net als bijvoorbeeld Bedrijfskunde/business administration en financiële opleidingen voor de MoO-positie. Daarnaast wordt er ook goed gekeken naar welke stages en afstudeeropdrachten je hebt gedaan, welke talen je spreekt en of je reiservaring hebt.

Als trainee krijg je niet betaald, maar ZOA betaalt wel je onder andere je voorbereidende trainingen, je vliegticket, verzekeringen en huisvesting en overige onkosten.

Solliciteren
Interesse om als trainee bij ZOA naar het buitenland te gaan? Stuur ons jouw CV en motivatie! Traineeships starten op diverse momenten in het jaar, dus je kunt het hele jaar door bij ons solliciteren. Het komt wel eens voor dat we werven voor een gericht trainee functie, deze staan dan vermeld in het vacatureoverzicht. Of we je uiteindelijk een traineeship kunnen aanbieden is, afhankelijk van een match, interesse en beschikbaarheid. De traineefuncties zijn niet betaald en zijn op vrijwillige basis. Tussen je sollicitatie en je vertrek zitten meestal zo’n drie maanden, dit vanwege een aantal trainingen die we je voor vertrek geven. Daarnaast heb je zelf ook de tijd nodig om dingen af te ronden en gedag te zeggen tegen familie en vrienden.

 

Campagnes van ZOA