Wat zal jouw verhaal worden?

Elk jaar worden duizenden baby’s op de vlucht geboren. Zoals Karam, die dit najaar ter wereld kwam in Mosul, Irak. Hun toekomstperspectief is onzeker: Jaarlijks overlijden duizenden kinderen door een gebrek aan voedsel, schoon drinkwater of door ziekten die te voorkomen zijn. 

Net geboren en nu al vluchtend voor geweld of vervolging. Zo hoort het leven toch niet te beginnen? Daarom zetten ZOA-medewerkers zich dagelijks in voor de kleine, maar ook de grotere vluchtelingen van deze wereld. We zijn er ook tijdens kerst en in gevaarlijke omstandigheden en werken samen aan genoeg voedsel, drinkwater en onderwijs voor mensen in nood. Help je ook mee?

Ja, ik help mee

campagnebeeld

Doneer een hulppakket

ZOA werkt over de hele wereld. Bijvoorbeeld in Irak, waar een kwart van de kinderen de basisschool niet afmaakt. Maar ook in Zuid-Sudan, waar meer dan 400.000 mensen dakloos werden door ernstige overstromingen. Doneer een symbolisch hulppakket waarmee ZOA in kan springen op plekken waar de nood het hoogst is. Samen kunnen we verhalen ten goede keren!

Ja, ik help mee