We zijn er

Juist ook nu voor onze naasten in nood

Door het coronavirus kan de collecte van ZOA in haar gebruikelijke vorm helaas niet doorgaan. Er komt geen collectant langs de deur. Daarom is je hulp harder nodig dan ooit!

We nemen onze verantwoordelijkheid, want we mogen en willen de gezondheid van onze collectanten en de mensen aan de deur niet op het spel zetten. Maar deze beslissing doet ons wel pijn. Met de collecte halen we jaarlijks 800.000 euro op. Daarmee kunnen we hulp bieden die voor onze naasten in nood echt van levensbelang is!

Omdat we deze mensen onder geen beding in de steek laten, moeten we op andere manieren zorgen dat er genoeg geld wordt ingezameld. Juist in deze tijden willen we er zijn voor onze naasten. Help jij ook mee? Maak een online collectebus aan of help met een gift:
Ja, ik help mee

IMG7894 2

ZOA-medewerker René vertelt: “Ik zal nooit de ontmoeting met Rachaël vergeten. Met wanhoop in haar ogen keek ze me aan en zei ‘Dankjewel dat jullie er voor ons zijn, want verder kijkt er niemand naar ons om.‘ Daar ligt voor mij de kern van ZOA’s werk, deze mensen mogen we nooit in de steek laten.”

Help je mee om naasten in nood niet in de steek te laten?

Ja, ik help mee

*Vanwege privacyredenen is de naam Rachael gefingeerd.