ZOA Business Ambassadors

Als ZOA Business Ambassador (ZBA’er) kun je op een concrete manier iets betekenen voor ramp- en conflictgebieden. Je verbindt je samen met andere ondernemers voor minstens drie jaar aan één van de landen waar we werken en bent nauw betrokken bij de projecten.

Gemiddeld bestaat een ZBA-team uit vier tot zes leden. Samen denken jullie vanuit je expertise mee over de programma’s in jullie projectgebied, waardoor je een concrete bijdrage levert aan het herstel van de lokale economie. Dat doe je onder andere door een bezoek te brengen aan het land van jouw team. Als ZBA’er ben je dan ook van grote toegevoegde waarde.

Op dit moment hebben we onder andere teams in Myanmar, Zuid-Sudan, Sri Lanka en Uganda. Ieder team heeft daarbij zijn eigen focusgebied. Naast bestaande teams worden er momenteel ook nieuwe ZBA-teams opgestart. Bijvoorbeeld in Burundi en in Ethiopië. Een mooie kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij het programma!

Ga jij de uitdaging aan?
Neem voor meer informatie over het ZOA Business Ambassadorship en de verschillende teams contact met ons op. We denken graag mee over wat bij jou past.