En jij?

Geweldig dat jij betrokken wilt zijn bij mensen in ramp- en conflictgebieden! Zonder de betrokkenheid van donateurs en vrijwilligers kunnen wij ons werk niet doen. Een flink deel van onze inkomsten komt namelijk uit acties die anderen voor ZOA doen. Wil jij ook in actie komen voor mensen in nood? Dit kan op allerlei manieren.

Geef een gift
Natuurlijk kun je een gift geven, daar zijn we erg blij mee! Als je een gift geeft via ons donatieformulier besteden we deze waar hij op dat moment het meest nodig is. Of word donateur en steun ons met een maandelijkse of jaarlijkse gift. Zo kunnen we samen met jou snel ingrijpen bij een ramp! Wist je dat je jouw gift ook af kunt trekken van de belasting?

Kom in actie
Natuurlijk zijn er nog meer manieren om je in te zetten voor ZOA. Start bijvoorbeeld je eigen actie en zet je talenten in om geld op te halen voor de mensen die het nodig hebben. Volg ons stappenplan om een succesvolle actie te bedenken. Promotiematerialen nodig? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Zet je in als vrijwilliger
ZOA is altijd wel op zoek naar vrijwilligers. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Apeldoorn, maar ook overal in Nederland om de collecte te organiseren of gastlessen te geven aan scholen. Of je nu een langere periode of gewoon een dagje wilt meehelpen; jouw hulp is bijzonder welkom! Lijkt het je leuk om je in te zetten als vrijwilliger? Klik hier

Doe mee aan een actie
Regelmatig hebben we acties waar je zelf of bijvoorbeeld met je school, kerk of collega’s aan mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan de kruidnotenactie of Wandelen voor Water.