Overslaan en naar de inhoud gaan
Opwekking ZOA-stand

Word vrijwilliger op evenementen voor ZOA 

Wij zijn er voor mensen die alles kwijt zijn geraakt door een oorlog of een ramp. Bij deze missie willen we zoveel mogelijk mensen betrekken. Daarom zijn we aanwezig op Opwekking, New Wine en de Familiedagen. Kom jij ons team als standvrijwilliger versterken?  

Standvrijwilliger

Vrijwilliger tijdens New Wine of de Familiedagen

Op evenementen maken honderden bezoekers kennis met het werk van ZOA via onze indrukwekkende ‘ZOA Experience’ en een bijzondere expositie. Dat doen we met een team van medewerkers en vrijwilligers. Ben jij die enthousiaste doorpakker die ons wil helpen tijdens verschillende evenementen dit jaar?

Wat is jouw rol als vrijwilliger voor ZOA?

Tijdens de evenementen vertegenwoordig jij ZOA bij de stand en krijg je een eigen taak. We kijken samen wat bij jou past. Dit kan variëren van het uitnodigen en enthousiasmeren van mensen voor onze experience en expositie tot het verzorgen van een kleurwedstrijd voor kinderen. Ook zorg je er, samen met andere vrijwilligers en medewerkers, voor dat de stand er netjes uitziet.

stand-vrijwilliger ZOA

Waar en wanneer kun je helpen?

New Wine (20 t/m 26 juli 2024)De New Wine zomerconferentie op Landgoed Velder in Liempde (Brabant) wordt elk jaar bezocht door zo’n 6.000 christenen die elkaar willen aanmoedigen en inspireren rondom een specifiek thema, dit jaar is dat ‘Hoop uitleven’. Het is echt een evenement voor gezinnen met activiteiten voor jong en oud.

Familiedagen (29 t/m 31 oktober 2024)We staan ook op de Familiedagen in Gorinchem op 29, 30 en 31 oktober 2023.

Wat bieden we jou?

We verwelkomen je graag in ons evenemententeam! We kijken samen waar je het best past, en zorgen dat je je vrijwilligerswerk op een goede manier kunt doen. Voor elk evenement organiseren we een digitale trainingsbijeenkomst. We bieden: 

  • Een bijzondere ervaring & veel gezelligheid
  • Gratis toegang tot de grootste christelijke evenementen in Nederland
  • Eten & drinken
  • Reiskostenvergoeding
  • Een ZOA waterfles

Ik word standvrijwilliger

Ja, ik doe mee!

Wil je als standvrijwilliger betrokken raken bij ZOA's werk? Neem dan contact op met Annelot Hekman - evenementencoordinator bij ZOA. We komen snel bij je terug!

Stuur een mail aan Annelot