Overslaan en naar de inhoud gaan

Acceptgiro vervangen voor 'Mijn Eenmalige Gift'

De acceptgiro verdwijnt binnenkort. Daarom hebben wij als gezamenlijke goede doelen aan een alternatief gewerkt, namelijk 'Mijn Eenmalige Gift'. Hiermee kun je veilig en betrouwbaar blijven doneren aan goede doelen. 

betrouwbaar, veilig en makkelijk

'Mijn eenmalige gift' als vervanging voor de acceptgiro

Per 1 juni verwerken banken geen acceptgiro's meer. Daarom hebben goede doelen een alternatief ontwikkeld: Mijn eenmalige gift. Voortaan ontvang je deze van ZOA in plaats van de acceptgiro. Mijn eenmalige gift is net zo veilig, makkelijk en betrouwbaar als je gewend bent met de acceptgiro. 

Met Mijn eenmalige gift kun je net als bij de acceptgiro een eenmalige donatie overmaken naar een goed doel. Vulde je altijd de acceptgiro in en stuurde je deze op naar de bank? Dan krijg je van ons een Mijn eenmalige gift met retourenvelop. In plaats van naar de bank, stuur je deze ZOA zelf. Ons donateurscontactcentrum kan deze vervolgens verwerken en je betaling wordt eenmalig afgeschreven. 

Gebruikte je de acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen? In dat geval verandert er eigenlijk niets. Ook op Mijn eenmalige gift staat alle informatie om een gift over te kunnen maken. 

Bekijk hieronder hoe het doneren met Mijn eenmalige gift in zijn werk gaat:

Contact met ZOA

Wil je meer weten?

Of heb je een vraag? Bel of mail dan naar ons klantcontactcentrumWe staan voor je klaar!

Neem contact op