Overslaan en naar de inhoud gaan

Is er (n)iets om voor te danken?

De wereldwijde voedselcrisis zorgt voor miljoenen meer mensen met extreme honger. Met name mensen zonder reserves worden hard geraakt. Om nú mensenlevens te redden, is acute voedselhulp nodig. 

Lees meer

organiseer een collecte

We zijn er samen voor onze naasten in nood

Dagelijks zien onze medewerkers de gebrokenheid in deze wereld. De oorlog in Oekraïne, de coronacrisis en klimaatverandering zorgen ervoor dat er miljoenen méér mensen extreme honger lijden. Helpt uw gemeente mee door een (extra) collecte te organiseren?

Wij hebben elke dag te eten en mogen daarin Gods zegenende hand ervaren. Vanuit die dankbaarheid willen we er samen ook zijn voor onze naasten met honger. Wilt u met uw gemeente daar ook iets in betekenen? Vraag hieronder dan het gratis collectepakket aan waarmee u gemakkelijk een collecte organiseert voor onze naasten in nood. 

Chris Stoffer (Tweede Kamerlid SGP)

'Onze goede God geeft zegen, milde overvloed. Maar Hij vraagt óók daarvan te delen met wie arm en behoeftig zijn. Wilt u dit samen met ZOA doen?'

Vraag het gratis collectepakket aan

Het collectepakket bevat onder andere informatie om uit te delen in uw gemeente, artikelen voor het kerkblad of weekbrief en presentatiematerialen ter ondersteuning van de collecte. 

Contactgegevens