Overslaan en naar de inhoud gaan

Nalaten aan een goed doel? 
Kom naar onze high tea!

Wil je meer weten over nalatenschappen aan ZOA? Kom dan naar onze speciale high tea op woensdagmiddag 12 juni van 14.00 tot 16.00 uur op ons kantoor in Apeldoorn. Op deze bijeenkomst ontmoet je onze directeur, onze noodhulpcoördinator en een extern specialist, die jou van alles kan vertellen over nalatenschappen. 

Meld je aan via een mail naar Yolenta Pater

Lees meer

 

Op de thee bij ZOA

Nalaten aan een goed doel, wat zijn de voordelen? Hoe kan mijn nalatenschap het verschil maken voor mensen in nood? Hoe gaat noodhulp eigenlijk in zijn werk? Deze en andere vragen komen tijdens deze speciale bijeenkomst aan de orde op woensdag 12 juni van 14.00 -16.00 uur in het ZOA-kantoor in Apeldoorn. 

Steeds meer mensen denken goed na over hun nalatenschap. Sommigen nemen ook heel bewust een goed doel op in hun testament. Daarbij leven er soms vragen als: Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een testament? Hoe kan ik mijn familie het best ontzorgen? Daarom organiseert ZOA een speciale middag over nalatenschappen op het ZOA-kantoor, Sleutelbloemstraat 45 in Apeldoorn.

Interesse in nalaten

Heb je ZOA opgenomen in je testament, dan is dit een mooie gelegenheid om ZOA-medewerkers te ontmoeten. Ook kun je vragen stellen, over bijvoorbeeld de afwikkeling van een testament, aan onze specialisten. Het is bovendien een geweldige mogelijkheid om je familie of vrienden te laten kennismaken met ZOA. Neem ze gerust mee!

Als je overweegt om na te laten aan ZOA, als je in de afgelopen maanden executeur was of nabestaande bent, dan ben je vanzelfsprekend eveneens van harte welkom. Wij staan je graag te woord! Ook als je via een andere weg interesse hebt in nalatenschappen, dan ben je van harte welkom.

Programma

ZOA-directeur Chris Lukkien vertelt welke impact een nalatenschap heeft op kwetsbare mensen in nood. Noodhulpcoördinator Kees-Jan Hooglander geeft een inkijkje in de wereld van noodhulp. Extern specialist Gerrie Groen vertelt meer over de voordelen van een testament en hoe je je nabestaanden kunt ontzorgen.

High tea foto

Rondleiding

De bijeenkomst heeft het karakter van een high tea. Je wordt ontvangen met koffie of thee en kunt genieten van lekkernijen, die door onze collega’s zijn gebakken. Daarnaast krijg je een rondleiding op ons kantoor.

Meld je aan!

Je kunt je aanmelden door te mailen of te bellen naar Yolenta Pater, y.pater@zoa.ngo, + 31 6 55 83 07 18. Van harte welkom! 

Meer informatie over nalaten