Overslaan en naar de inhoud gaan

One Two Tree

Met 100 leerlingen les in de klas of zelfs les buiten onder een boom! In sommige landen is dat heel gewoon. Niet omdat ze dat graag willen, maar omdat de scholen te klein zijn of omdat er zelfs geen school is! Wij gunnen alle kinderen goed onderwijs. Jullie toch ook? Kom daarom met ons in actie en spaar mee voor schoolmaterialen!

 

One Two Tree

Samen in actie voor onderwijs

Wat een leuke actie is dit! Met stickerboek gaan alle leerlingen op pad om geld in te zamelen voor schoolmaterialen. Zo leren leerlingen dat het niet vanzelfsprekend is dat wij mooie schoolgebouwen met dure apparatuur hebben en genoeg kansen krijgen om te leren. Het kan zo anders zijn in de wereld...

De actie in drie stappen

Hoe werkt het?

1. Digitale gastles Op een moment dat het jullie uit komt, kijken jullie naar de digitale gastles. Tijdens de gastles leren de leerlingen hoe het kan gaan op scholen in de rest van de wereld en maken we kennis met Ebo en Nia. 

2. In actie! Samen komen we in actie. de leerlingen krijgen een sponsorboekje en gaan daarmee op pad. In het boekje staan schoolartikelen die de leerlingen 'verkopen' voor kinderen in andere landen, zoals een rugzak en een schrift. Als het artikel is verkocht mag de leerling op het betreffende vakje een sticker plakken. Wie heeft als eerste een vol boekje?

3. Bedankt! Als het boekje vol is (of de termijn verstreken) leveren de leerlingen de boekjes weer in op school. Als bedankje krijgen ze een klein bedankje van ZOA.

Meld je aan!

Gegevens:

Adres school
Contactpersoon

Vragen?

Contact met ZOA

Neem contact op met Sharon Blokhuis, coördinator scholen

Stuur een mail naar Sharon