Werken bij ZOA

Op zoek naar een baan met betekenis? Wereldwijd staat ZOA in meer dan 15 landen klaar voor slachtoffers van rampen en oorlogen. We verlenen noodhulp, maar helpen ook bij wederopbouw. We doen dat met een team van zo’n 900 collega’s. Sluit je aan!  

Betaald werk

Een baan bij ZOA is meer dan een volgende stap in je carrière. In ons werk weten we ons geïnspireerd door het christelijk geloof. We zijn er samen voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp. In zowel binnen- als buitenland bieden we diverse mogelijkheden om jouw talenten in te zetten. ZOA-medewerkers werken in een uitdagende omgeving en krijgen veel verantwoordelijkheden en kansen om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Bekijk de vacatures

Meer weten over werken bij ZOA in het buitenland? Bekijk de video!

Vrijwilligerswerk, stages en traineeships

Wil jij ervaring opdoen in een internationale context? ZOA biedt in Nederland diverse opties voor stages, traineeships en vrijwilligerswerk. In het buitenland hebben we de mogelijkheid voor een traineeship voor Nederlandse pas-afgestudeerden. Een unieke kans om werkervaring op te doen!

Op de hoogte blijven van vacatures bij ZOA? Klik dan op de button en volg onze pagina op LinkedIn. Hier posten we een bericht zodra er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Volg ZOA op LinkedIn