Overslaan en naar de inhoud gaan

Unieke kans: doe mee met de portretschilderij-actie!

Heb je altijd al een portretschilderij van jezelf willen laten maken? Of is dit een mooie gelegenheid om jezelf of je dierbaren te vereeuwigen in olieverf? Doe dan mee aan de portretschilderij-actie, georganiseerd door Petra Moggré, een ZOA Business Ambassadeur.

Lees meer

Portretschilderij

Een manier om jezelf of je dierbaren te vereeuwigen

Een portret laten maken is een bijzondere gebeurtenis. Kunstenares Petra Moggré vereeuwigt mensen met hun gezin, bij een jubilieum of bijzondere persoonlijke gebeurtenis. Met de opbrengst van haar handgemaakte olieverf portretschilderijen ondersteunt Moggré een voedselzekerheidsproject, ofwel het ‘Plan Intégré du Paysan’(PIP)-project in Kalehe, Congo. Met dit project worden kwetsbare boerengezinnen geholpen op weg naar een hoopvolle toekomst.

Een geschilderd portret is een bijzondere manier om iemand of meerdere mensen te vereeuwigen. Het gaat vaak generaties mee. Een schilderij gemaakt door Petra Moggré is een tijdloos en een persoonlijk kunstwerk!

Persoonlijke benadering

Petra Moggré staat voor een persoonlijke benadering en voor goede kwaliteit. Door gebruik te maken van de beste olieverf en de hoogste kwaliteit linnen verzorgt deze gepassioneerde en toegewijde kunstenares een prachtig handgemaakt olieverfschilderij waar iemand een speciale band mee heeft.

Een schilderij laten maken doe je niet zomaar. Petra geeft daarom graag persoonlijk advies over bijvoorbeeld het aantal geportretteerden en de grootte van het doek. ZOA-medewerker Yolenta Pater liet haar portet schilderen door Petra. Yolenta is blij met het schilderij dat ze nu in handen heeft: 'Petra weet met haar talent een mooi beeld van jezelf op het doek te zetten!' 

Waar gaat de opbrengst van deze actie naartoe?

In deze korte film zie je dat ZOA met haar voedselzekerheidsproject boeren in Kalehe een hoopvolle toekomst wil geven. Bestel ook een prachtig schilderij bij kunstenares Petra Moggré en steun ZOA's werk in DR Congo!

100% voor boeren in DR Congo

De prijs voor een portretschilderij is vanaf €1.000,-, te betalen aan de eigen ANBI-stichting van Petra. De kosten zijn dus volledig aftrekbaar. De totale opbrengst van deze actie wordt 100% gedoneerd aan het ZOA Business Ambassadors team Congo ten behoeve van het PIP-project. 

Wil je meer weten over de manier waarop ZOA boerengezinnen in Congo ondersteunt? Lees dan meer over het PIP-project (Plan Intégré du Paysan). 

Download de flyer 'Portret-actie project voedselzekerheid in Congo'

Contact

Wil je meer weten?

Wil je een portret laten schilderen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Petra denkt graag met je mee. Neem contact op via WhatsApp: 06 - 43 72 86 85

Of mail naar Petra Moggré

Neem ook alvast een kijkje op haar website: www.petramoggre.nl!